Τ ο σήμα ποιότητας «τοπικό προϊόν» απέσπασε πρόσφατα από την Αριστοτελική Σύμπραξη Επαγγελματιών του Δήμου Αριστοτέλη η « τσιπούρα Ολυμπιάδας », ως προϊόν πρωτογενούς παραγωγής, προερχόμενο από ήπιας μορφής ιχθυοκαλλιέργεια στο Στρυμωνικό Κόλπο, στην περιοχή Μαρμάρι του Αριστοτελικού Όρους. «Η τσιπούρα και το λαβράκι Ολυμπιάδας» λέει ο Αλέξης Χρυσοστόμου, ένας από τους ιδιοκτήτες της μονάδας, «κολυμπά σε διαυγή και εύφορα νερά ανάμεσα στο Αριστοτελικό Όρος και τον Άθωνα, εκεί που τα ρεύματα της αθωνικής θάλασσας δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες καλλιέργειας. Η ποικιλότητα του βυθού δίνει τη δυνατότητα στα κοπάδια των ψαριών να σιτίζονται με καθαρή τροφή, η οποία σαφώς εμπλουτίζεται με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, ιχθυέλαιο και ιχθυάλευρα. Δεν είναι λίγες οι φορές» συμπληρώνει ο Αλέξης, «που πελαγίσια ψάρια μπλέκονται στην καλλιέργεια, με αποτέλεσμα η γεύση του τελικού προϊόντος να είναι τόσο αυθεντική, ώστε να μην ξεχωρίζει από εκείνη των προϊόντων της ανοικτή...