Δύο γαστρονομικά brands στη ενώνουν δυνάμεις τους σε έναν νέο πολυχώρο – Το Trizoni Sea Treasures και το παραδοσιακό Anthoula’s Traditional Food υπόσχονται αυθεντικές εμπειρίες, μέσα από μια επένδυση 800.000 ευρώ.
Ο Όμιλος TRIZONI με τη σιγουριά 43 χρόνων εμπειρίας και εμπιστοσύνης των διαχρονικών πελατών του, με υψηλές διακρίσεις ποιοτικής γαστρονομίας στο χώρο των θαλασσινών και στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, με υπερηφάνεια υποδέχεται στο δυναμικό του το brand Anthoula’s Traditional Food.
Χτίζοντας διαχρονικά σχέσεις εμπιστοσύνης με τοπικούς παραγωγούς, αλιείς και καλλιεργητές και έχοντας πάντα στόχο την υψηλή ποιότητα, την ηθική στην παραγωγή και το zero waste, ο Όμιλος συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση μικρών παραγωγικών μονάδων εντάσσοντας στο δίκτυο καταστημάτων του τα προϊόντα και την ποιοτική εμπειρία τους.
Το brand Anthoula’s traditional local cousin, επί 30 χρόνια δοκιμασμένη γαστρονομική πρόταση στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, εντάχθηκε στο portfolio του Ομίλου και είναι έτοιμο να λειτουργήσει με το σύνολο της εκλεκτής παραδοσιακής του κουζίνας (έμφαση στα κρεατικά, εκλεκτές πρώτες ύλες, ελαιόλαδο και οργανικά λαχανικά τοπικών παραγωγών) καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας για brunch, lunch και dinner και με την υπογραφή του Trizoni Comfort. Θα υποδέχεται την εκλεκτή πελατεία του από τις 12 Απριλίου 2025, σε νέα τοποθεσία, στον Πολυχώρο Εστίασης, δίπλα ακριβώς από το TRIZONI Sea Treasures. Η full start λειτουργία του προγραμματίζεται για τις 9 Ιουνίου 2025.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου